Sponsoring

Het organiseren van dit wielerspektakel kunnen wij niet zonder de steun van onze sponsoren en vrijwilligers.

Tijdens de editie van het NOVER Wielerspektakel in 2023 hebben wij het goede doel "het Leontienhuis" geïntroduceerd. Doormiddel van een veiling van gesigneerde shirts hebben wij als organisatie een bedrag van 20.000 euro kunnen overmaken. In een woord "fantastisch"! Dit jaar zullen wij de sponsorbijdrage deels besteden aan "het Leontienhuis".

NOVER paviljoen

Beleef het wielerspektakel op een ongekende luxe manier in het NOVER paviljoen! Geniet van het beste uitzicht recht tegenover de jurywagen bij de start/finishlijn. Onze verhoogde locatie biedt toeschouwers de perfecte positie om het wielrennen van dichtbij te ervaren. Laat u verwennen met een all-in traktatie vanaf 16.30 uur tot het einde van het evenement! Geniet van een weelderige walking BBQ verzorgd door keurslager Poleij, verfrissende drankjes van Trefzeker en uitmuntende wijnen geselecteerd door Allora wijnen. Mis deze exclusieve ervaring niet en reserveer nu uw plek in het NOVER paviljoen!

De toegangskaarten zijn € 125,- p.p. bij een minimale afname van 5 stuks.

Ook hiervan gaat 25% naar het "Leontienhuis".

Wilt u naast de toegangskaarten ook nog sponsoren voor reclame uiting van uw bedrijf dan vindt u hieronder de mogelijkheden.

 

Neem dan contact met ons op !  

We zullen ook dit keer een spectaculair programma organiseren met junioren en nieuwelingen, de Dikke Banden Race en de Trimmers. Met dit jaar dames beroepsrensters als hoofdact in plaats van de heren zoals u bij ons gewend was. We hebben de afgelopen jaren kunnen genieten van onder andere Petacchi, Lars Boom, Sebastiaan Langeveld, Johnny Hoogerland, Nicky Terpstra, Laurens ten Dam en Dylan van Baarle. Maar nu met Nover logistics als nieuwe hoofdsponsor is het tijd voor de dames om te laten wat ze kunnen!

Indien u ons sponsort kunt u gratis aan deelnemen aan de ploegentijdrit (of laten deelnemen door medewerkers of bedrijfsrelaties). Het publiek en de organisatie genieten altijd van de strijdlust bij de deelnemers, kijk op de pagina Ploegentijdrit voor meer informatie en het reglement. Ook damesteams zijn natuurlijk van harte welkom en hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze ook fanatiek meestrijden om de wisselbokaal. Vanwege dit succes hebben wij besloten om dit onderdeel weer te prolongeren in dezelfde categorieën. 

Te weten:

  1. Dames
  2. Toerfietsers (bedrijventeams)
  3. Trimmers